torstai 17. syyskuuta 2015

Korilla Auton päivä

Villähteellä olevassa KORI liike- ja yrityskeskuksessa järjestettiin 5.9  AUTON päivä -tapahtuma. Tapahtumassa oli esillä harrasteautoja, työkoneita, kolaripaikan raivausta, auton valojen tarkistusta jne. Sekä tietenkin tarjolla esitettä, makkaraa, juomaa HYVÄÄ PALVELUA!
Onneksi aamupäivä jolloin vierailimme tapahtumassa oli aurinkoinen joten tapahtumaan riitti kävijöitä. Paljon oli vielä tyhjää tilaa jonne toivoisi esim. naisten vaatemyymälää, koru ja asuste myymälää, hyvinvointiin liittyvää, taidetta musiikkia, näyttelyjä ja vaikkapa joulumarkkinoita! Mahdollisuuksia riittää!
Mutta olin jo aiemmin vieraillut korin avoimet ovet -tapahtumassa niin sitä ajatellen tässä oli jo enemmän ohjelmaa tosin olisi toivonut lapsille vielä jotain lisää. Sitten eräs asia mikä minua ihmetyttää jokaisessa tapahtumassa täällä päin on tuo "musiikki" jos sitä siksi voi kutsua! Ei kiinnosta tippaakaan tuollainen "humppa"!
Itseäni tuolla tapahtumassa kiinnosti autot ja tämä pieni kauko-ohjattava kulkupeli. Sekä hyvän mielen sain myös siitä että kirpputorin ovella jaettiin auringon kukkia!

Seuraavassa muutama kuva tapahtumasta!

meidän oma kiesi

tämä "kulkuneuvo " oli hauska


"suomensyrjää"

Tälläinen tapahtuma lisää varmasti tulevaisuudessa tunnettavuutta
sekä myyntiä!  Toivoisin lisää näitä kuten jo edellä mainitsin niin
"joulu markkina" tyyppinen tapahtuma sopisi tuohon miljööseen
oikein hyvin! Tuossa ennen joulua voisi ajatella "Halloween"
juttuja! vaikkakaan kaikki eivät siihen panosta mutta
kukkakaupoissa voisi olla ns "sadonkorjuu" tyyliin
asetelmia jne. Tykkäisin kyllä!

Käykäähän tutustumassa tuonne lisää yrityksiä tulee varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti