tiistai 23. helmikuuta 2016

Myllyn Paras Pannukakkujauho!

Sain hopottajana testattavaksi kyseisen tuotteen... Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen!

Todellakin tuotetta sai etsiskellä kaupoista. Ja lukiessani Hopottajien keskustelu foorumia huomasin muilla olleen myöskin samoja ongelmia! No citymarket on takuu varma kauppa täällä päin mistä yleensä nuo tarvittavat tuotteet löytyy ja jos ei löydy ne tilaa. Sielläkin oli melko lailla loppusuoralla tuote sain pari pussia. (viimeiset 2)
Sitten vain valmistelemaan pannukakku maistajaisia. Osuikin eräät syntymäpäivät sopivasti kun oli muitakin kuin oman perheen maistelijoita paikalla.

Ohjeen mukaan maitoa ja rasvaa sekaan sekä jauhe. Sekoitellaan ja "turvotellaan".
Menin sitten tekemään sen ensin rasvattomaan maitoon kun sitä sattui kaapissa olemaan ja kun se ei oikeastaan sovi edes kahvin sekaan. No eihän  se todellakaan ollut hyvä vaihtoehto. jäi jotenkin kuivaksi. Parempi mielestäni on rasvaisempi maito käyttää tähän. Ja sitten ohjeen mukaiseen lämpöön uuniin.

Tuossa ohjeessa kun lukee:" Paistetaan kauniin väriseksi n. 25 min"
No siis sellainen kellan/vaalean ruskea on mielestäni hyvä. Mutta kun tarkoittaa "kauniin väriseksi" niin itse tykkään mustasta....joten!!! Jos tuon paistaisi mustaksi niin se olisi kyllä ihan syöntikelvoton tai maistuisi ainakin TODELLA pahalle!!! Eli ei aina kannata uskoa mitä ohjeissa lukee!!! HIH HIH
 
Tuo on todella helppoa valmistaa ja http://www.hopottajat.fi/pannukakkujauho/ tuolta löytyy ohje variaatioita jos ei halua perinteistä tehdä ja ei keksi muutakaan.


Valmiina juuri uunista

Annos marjoilla ja kermalla Nam nam...

Voi sitten lisäillä suolaisia täytteitä oman maun mukaan

Ja tuolla ohjesivuilla oli kiva vinkki että laittaa muffinssi vuokiin taikinaa ja sopivia täytteitä! Ehkä kokeilen sitäkin itse vielä.

Voisi sanoa että helppoa,nopeaa ja maukasta hopotusta! Pussin voit ottaa vaikka retkelle mukaan ja paistella mökillä, ehkä nuotiollakin onnistuisi sen voisin itsekkin testailla meidän kodalla tai nuotiopaikalla. Suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan!

Käykääpä siis tutustumassa : http://www.hopottajat.fi/pannukakkujauho/

Nauttikaa ja herkutelkaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti