perjantai 17. kesäkuuta 2016

AVOIMET KYLÄT- tapahtuma

Kävimme jälleen kerran nauttimassa KORIN tapahtumasta! 11.6.2016 järjetettiin tämä kyseinen tapahtuma. Paikalla todella paljon ihmisiä aika ajoin oli jopa tungosta noilla käytävillä. Hauska idea oli siellä se KORI-suunnistus tuli paikat tutuiksi. Minäkin tutustuin uusiin "naamoihin"
Kaikkialle sielläkin pitäisi ehtiä jotta voisi kertoa lukijoille mitä tämä KOMPLEKSI oikein pitää sisällään. Melkein kuin VILLÄHTEEN oma KARISMA ...monta kertaa käyty ja aina löytyy jotain uutta!

Täälläkin oli jos minkä laita virikettä lapsille ja aikuisille aina jumpasta lähtien..
esim: Koulutettu hieroja Anne Ylä-Hemmilä  040 7787294

Yksi asia minkä olen huomioinut siellä liikkuessani että ihmiset tulevat niihin "putiikkeihinne" kun saavat hyvää ASIAKASPALVELUA ja sitä siis ASIAKAS LÄHTÖISESTI!  Eli kuunnellaan sitä asiakasta! (minulle on ainakin näin joskus myyjän koulutuksessa opetettu)
Joiltain se tulee ihan luontevasti!

Okei mennään asiaan...olisi ollut kiva osallistua siihen opastetulle kierrokselle mutta aikani oli rajallinen kun olin jo lähdössä pois. Toisaalta noita kierroksia voisi järjestää tiettynä päivänä jatkossa ..

Tuossa alhaalla oikealla on kuulemma bussin kyljessä oleva kuva joka on mäkihyppääjä! En ole sitä aikaisemmin ajatellutkaan ja bussikin on vanha joten ehkä en edes tietoisesti huomannutkaan asiaa...

Näissä oli infoa mitä kaikkea on tehty jne...


Tässä kuvassa oli muistaakseni jotain tehtaan perustajista..

Korjatkaa jos olen väärässä.. Kun niin nopeasti tuli sitä tietoa ja eihän kaikkea tullut painaneeksi mieleensä.
Tuossa yllä on "neuvotteluhuoneen" seinältä muutamia tauluja ja muita teoksia. Sekä ulkona bongasin tuon hienoja yksityiskohtia sisältävän pyörän...tosin pyörän merkki ei ole suosikkini. Mitähän mahtaa tämän taiteilijan pihalta löytyä??? Hienoja teoksia olen monessa tapahtumassa nähnyt.

Tässä olisi ainakin meidän seinälle sopivia tauluja ollut mutta oma mies oli jo jossain eikä ehtinyt näitä kummemmin katsella.

Varmaankin näihinkin voi tutustua uudelleen ehkä alla olevassa paikassa??? vai oliko vain täällä tapahtumassa vain tuon

toiminimen alla myynnissä.???

Tälläinen hieno auto oli myynnissä RETROSISKOssa
ja paljon muutakin kivaa sieltä löytyy

Kannattaa käydä tutustumassa!
AJOKORTTIIN kannet
 Laseja, leluja, kuppeja,vaatteita, valaisimia jne....

 Nämä olivat minulle uusi tuttavuus...MAITOPUSSEJA! Olen kyllä kuullut monen puhuvan niistä mutta en muista livenä koskaan nähneeni moisia. On niistä kudottu mattojakin! 
 Tässä alla tutustuin : Varma Sauma Ky, verhoomon tuotteisiin joihin en todella ole vielä ehtinyt aikaisemmin tutustua. https://varmasauma.com/  käykääs vilkaisemassa klik klik
Täytynee ihan konkreettisesti käydä itsekkin tutustumassa vaikkei nyt tarvetta verhoiluille olekkaan.

Oikeesti aina kun olen vieraillut tässä HIUSLÄHDE  :https://www.facebook.com/Hiusl%C3%A4hde-749309151864025/?fref=ts niin joka kerta on ystävällinen palvelu. KIITOS SIITÄ!

Sitten näitä muita yrittäjiä joissa myöskin saa ehdottoman hyvää PALVELUA!

http://www.matruska.fi/, http://www.lounaskori.fi/, http://www.sampsukka.com/, vain muutamia mainitakseni! kannattaa TODELLA käydä tutustumassa!

Ja minä yritän tehdä tätä http://www.korinyrittajat.fi/ paikkaa kaikkialla missä kuljeksin tutuksi. Pitäisi vaan olla sellainen sopiva flyer mitä jakaisi sinne tänne matkoillaan!

Oli taaskin oikein mukava ja virikerikas tapahtuma vaikkakaan en aivan joka paikkaan ehtinyt..
Seuraavaa odotellessa....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti