torstai 2. marraskuuta 2017

Autetaan kodittomia kissoja

Mä tykkään tosi paljon kissoista

joten tämä on tärkeä asia! Enkä halua että kissoja hylätään ja niin ollen kannattaa tarkkaan harkita haluaako sen lemmikiksi!

 

TEHDÄÄN HYVÄÄ YHDESSÄ – KODITTOMIEN SUOMALAISKISSOJEN HYVÄKSI

Suomessa jätetään heitteille jopa 20 000 kissaa vuosittain. Jokainen heitteille jätetty kissa on liikaa. Kylmien ilmojen saapuessa kodittomat kissat lähtevät etsimään suojaa pihapiireistä tai rakennusten läheisyydestä, ja päätyvät tätä kautta paikallisiin löytöeläintaloihin tai eläinsuojeluyhdistysten hoiviin. Yhdessä voimme auttaa näitä kodittomia kissoja.

Royal Canin lahjoittaa tänä syksynä yhdessä jälleenmyyjiensä kanssa jokaista ostettua ruokapakkausta kohti yhden annoksen Royal Canin -ruokaa paikallisille löytöeläintaloille ja -yhdistyksille. Kampanja on voimassa 23.12.2017 asti ja se koskee kaikkia ostettuja Royal Canin kissan- ja koiranruokapakkauksia.

VAIKUTA KENELLE LAHJOITUS ANNETAAN

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, mille löytöeläintaloille ja -yhdistyksille lahjoitus annetaan! Lahjoitus annetaan vuoden 2018 alussa yhteensä 20 lahjoituskohteelle. Ruokalahjoituksen saa kymmenen eniten ääniä saanutta yhdistystä ja lisäksi kymmenen lahjoituskohdetta arvotaan kaikkien äänestyksessä mukana olleiden löytöeläintalojen tai -yhdistysten kesken. Käy äänestämässä lahjoituskohdetta kampanjasivustolla. Kaikkien äänestäneiden joukosta arvotaan kolme voittajaa, jotka saavat palkinnoksi kuukauden Royal Canin -ruoat lemmikilleen.

OSALLISTU KUVAKISAAN INSTAGRAMISSA

Oletko Sinä hankkinut kissan löytöeläintalosta tai eläinsuojeluyhdistykseltä? Jaa kissasi kuva ja tarina Instagramissa ja merkitse kuva aihetunnisteella #rckoditonkissa.

Jaamme syksyn aikana saatuja tarinoita omalla Instagram-tilillämme (@royalcaninsuomi) sekä Facebook-sivullamme. Palkitsemme kymmenen mielestämme koskettavinta tarinaa ja kuvaa Royal Canin -yllätyslahjalla sekä viikon kissanruoilla. Osallistumisaikaa on 23.12.2017 asti. Arvontaan osallistuaksesi Instagram-käyttäjätilisi tulee olla julkinen. 
Tämä siis lainattu kyseisestä kampanjasta joka on meneillään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti