keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Mehukatti luomu pillimehut

Hopottajana pääsin mukaan testaamaan MEHUKATTI LUOMU pillimehuja. Jotka kävin noutamassa R-Kioskista. Makuina mansikka-päärynä ja appelsiini-mandariini-päärynä (olen sitten vahingossa muissa medioissa unohtanut tuon mandariinin ilmoittaa)! Sopivan kokoinen 2dl purkki josta juo janoonsa tai muuten vaan hörppii. Näin ollen helppo ottaa mukaan moneen menoon. Hintakaan ei varmasti päätä huimaa.

Mitä ainesosia näissä on selviää seuraavassa:

Mehukatti Luomu 2dl appelsiini-mandariini-päärynämehu
Ainekset :Luomupäärynätäysmehu (45 %) tiivisteestä, luomu appelsiinitäysmehu (32 %) tiivisteestä, vesi, luomu mandariinitäysmehu (3 %) tiivisteestä. Muuta huomioitavaa Lisäaineeton, ei lisättyä sokeria, ei makeutusaineita, säilöntäaineeton
Mehukatti Luomu 2dl mansikka-päärynämehu
Ainekset
Luomu päärynätäysmehu (60%) tiivisteestä, vesi, luomu mansikkasose (9 %), luomu sitruunatäysmehu tiivisteestä, luontainen aromi.
Muuta huomioitavaaLisäaineeton, ei lisättyä sokeria, ei makeutusaineita, säilöntäaineeton
Hyvin käteensopivat purkit. pienemmänkin ihmisen helppo tarttua. Pilleissä noi suojusmuovit
aiheuttaa aina hankaluutta saada irti. ehkä niihin joskus keksittäisiin joku muu vaihtoehto.

Pilli pysyy mukana tuolla tuotteen takana. ja on sellainen "haitari" mallinen jotta saa sopivan
"imu" asennon.
Maut olivat kyllä hyvin toisiinsa sopivat mutta omaan makuun hieman laimeahkot. Lapsille kyllä kelpasi ja niin se oli kaiketi tarkoituskin että tämä kotona asustava pikkuihminen sitä testaa ensisijaisesti. ja molemmat maut kelpasivat hyvin.

http://www.eckes-granini.fi/tuotteet/mehukatti/luomu/  Sivulta voi käydä tutkimassa lisää tietoja tuotteista ja muistakin mehukatti jutuista. siellä on myös LIIKUNTAPÄIVÄKIRJA ja muuta mukavaa.
Makujahan näihin voisi keksiä lisää esim mustikka.
Hauskaahan näitä on testata ja lisää käydään ostamassa .täytynee tutkia saako myös kaupoista joissa käyn ettei aina tarvitse kioskia etsiä.
kannattaa ostaa ja kokeilla josko olisi itse kullekkin sopivaa janojuomaa!

#hopottajat#mehukattiluomu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti