keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Varustelekan uudesta myymälästä

Viilenemään päin

Niin se syksy väistämättä tekee tuloaan, illat viilenee ja yöt pimenee. Nyt olis hyvä hetki haalia itselleen varusteet syksyn rientoihin ja kääriytyvä vaikka merinovillaan!

Selvittiin kunnialla meidän Mega Grand Openingista ja avajaisviikot tässä on hiljaisuudessaan vielä jatkunut. Tällä viikolla avajaistarjouksessa on ollut Särmä Sadeviitta -20%. Ensi viikolla tarjoukseen putkahtaa vielä Särmä Merinovillapaita, hihaton, ja kappas - päätettiin antaa teille mahdollisuus etuostoon uutiskirjeen kautta! Tarjouksesta lisää tuolla pohjalla.
Myymälässä sijaitsevasta Bar Sotimasta saa vielä huomisen ajan ilmaista kahvia ja pullaa avajaishumun merkeissä, joten tulkaahan tänne katsastamaan paikkoja jos ette sitä vielä ole tehneet!
Meidän on pitänyt jo tovi mainita meidän verkkokaupan tuotekorteissa majailevasta Tailor Guide -ominaisuudesta. Tämä on yksinkertaisesti kokoapuri, jonka avulla pystyy itsensä mittaamaan tarkasti ja sitä kautta appi ehdottelee oikean kokoiset vaatteet meidän valikoimasta. Tämä on vielä testikäytössä, mutta ihan lupaava lisäpalikka toistaiseksi - kokeile vaikka! Ominaisuus on käytössä esimerkiksi Särmä Merinohupparissa.
Meidän uudessa hienossa myymälässä ei enää ole varsinaista asiakaspalvelutiskiä. Asiakaspalvelijat, tuttavallisemmin Mobiilimyyjät, vaeltavat ympäri myymälän eri osastoja auttaen teitä löytämään haluamanne, vastailemassa kysymyksiinne, tilaten pikanoutoja varaston puolelta, sekä tarvittaessa pystyvät vieläpä viemään teidän rahat! Mobiilimyyjän tunnistaa mukana keikkuvasta tabletista ja Varustelekan nimikyltistä. Vedä rohkeasti hihasta ja anna meidän Mobiilimyyjän helpottaa elämääsi!MGO Numerot
SuomikonepistoolitVarusteleka Road Show

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti